ONDARA VA ACOLLIR AHIR L’ARRIBADA DE LA TORXA DELS XII MINIJOCS

60 escolars d’entre 11 i 13 anys d’Ondara participaran enguany en la dotzena edició dels jocs, que compten com a novetat amb la modalitat de tennis taula aquest divendres 12 de maig a Ondara

Ondara, 10.05.17. Ahir a la vesprada va arribar a Ondara la torxa de la XII Edició dels Minijocs Olímpics de la Marina Alta, que se celebraran a Dénia del 19 al 21 de maig. La torxa està recorrent aquests dies tots els municipis que participen en els Minijocs, i ahir va ser el torn d’Ondara, que va prendre el relleu de la torxa, provinent dels Poblets, i que hui arribarà a Beniarbeig.

minijocs ondara (4)minijocs ondara (3)minijocs ondara (2)

La torxa dels Minijocs 2017 va arribar ahir a la vesprada al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara. Després de la recepció per part dels xiquets participants en els Minijocs i per la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, es va procedir a fer una volta per la instal·lació esportiva amb la torxa que anuncia la celebració de l’esdeveniment. Mar Chesa ha aprofitat l’arribada de la torxa a Ondara per a recalcar la importància que té un esdeveniment esportiu com els Minijocs per a fer comarca.

Un total de 60 xiquets d’Ondara de categories infantil i aleví (de 6è de primària, 1r i 2n d’ESO), participaran els dies 19, 20, i 21 de maig en la dotzena edició d’aquests jocs esportius, en els que competiran uns 1.500 xiquets i xiquetes esportistes de tota la Marina Alta. Els esportistes d’Ondara participaran en vuit disciplines: bàsquet (masculí i femení), futbol, natació, tennis taula, gimnàstica rítmica, BTT, tennis i atletisme.

Cal destacar com a novetat d’aquesta edició, que aquest divendres 12 de maig es farà la competició de la modalitat de tennis taula a Ondara, al gimnàs del col·legi Sanchis Guarner a les 18 hores. El divendres 19 de maig a les 20 hores tindrà lloc la desfilada inaugural a Dénia, i les competicions es realitzaran el dissabte 20 de maig. El diumenge 21 de maig tindran lloc les finals i lliurament de trofeus.

Publicado en Actualitat, Esports.