AQUEST DISSABTE 13 DE MAIG, TEATRE A ONDARA A BENEFICI DE L’ASSOCIACIÓ ALTAIR COOPERACIÓ INTERNACIONAL

Terato Teatre de Pedreguer oferirà la comèdia “Les tres de la nit”

Ondara, 10.05.17. Els amants del teatre podran gaudir aquest dissabte d’una bona comèdia al mateix temps que col·laboren en una causa solidària. L’associació Altair Cooperació Internacional, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, ha organitzat la celebració d’una obra de teatre a càrrec de la companyia de Pedreguer “Terato Teatre”, que oferirà “Les tres de la nit”, una comèdia carregada de tradició, aquest dissabte 13 de maig a les 22:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara.

La recaptació obtinguda per la venda de les entrades es destinarà al projecte de la ONG Altair Cooperació Internacional, que treballa per a tractar els problemes oculars de poblats al Marroc, realitzant campanyes per a realitzar revisions i intervencions oculars, amb la col·laboració desinteressada d’oftalmòlegs i especialistes en el camp de la visió. Es tracta d’una associació d’àmbit nacional, amb presència també a la Marina Alta, on compta amb diversos associats; de fet, president d’Altair és Josep Ginestar (Gata de Gorgos).

La presentació de l’obra teatral solidària ha tingut lloc aquest matí a la Casa de Cultura d’Ondara amb la presència de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i l’ondarenca Mariví Puigcerver, membre d’Altair Cooperació Internacional. Ambdós han animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a assistir a aquest esdeveniment teatral, i col·laborar així en una bona causa.

Les entrades per a l’obra estaran a la venda en la taquilla de l’Auditori Municipal d’Ondara o també de forma anticipada a la Casa de Cultura d’Ondara. El donatiu de col·laboració és de 5 euros.

La ONG Altair va nàixer l’any 2013 a partir d’un grup de persones entre les que es trobaven membres d’una altra ONG espanyola que van estar treballant dins del camp de la refracció ocular i entrega d’ulleres adequades al seu problema òptic al Marroc. Altair treballa dins del camp de col·laboració amb els països en via de desenvolupament, bàsicament la zona desèrtica marroquí, i també està oberta a col·laborar amb els problemes humanitaris existents a Espanya.

CARTELL-TERATO

Publicado en Actualitat, Cultura.