L’ONDARENC EDU SAMBLÁS, TRIAT MILLOR PORTER DE PREFERENT GRUP III

Ondara, 10.05.17. L’ondarenc Edu Samblás, que actualment és el porter del CD Jávea, ha sigut triat millor porter de Preferent Grup III. Edu Samblás va ser integrant de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, com a entrenador de porters de l’escola de futbol municipal, durant la temporada 2016.

Edu Samblás ha sigut triat millor porter de Regional Preferent Grup III en els “Premis Golsmedia 2017“, la gala dels quals es va celebrar al Gran Teatre d’Alzira. Els premis Golsmedia, que enguany aconsegueixen la seua setena edició, s’han consolidat com els guardons de referència del futbol regional de la Comunitat Valenciana.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona al porter ondarenc per la brillant temporada que ha realitzat i li ha felicitat per aquest guardó.

edu s

Publicado en Actualitat, Esports.