ONDARA VA ACOLLIR EL DIUMENGE A SEGÀRIA LA 6a PROVA DE LA LLIGA ESCOLAR CEMA BTT

La cursa ciclista va comptar amb la participació de mig centenar de xiquets i xiquetes de totes les edats

Ondara, 09.05.17. Diumenge passat 7 de maig, Ondara va acollir la celebració de 6a prova de la Lliga Escolar BTT en el Parc Públic de Segària, amb la participació de mig centenar de xiquets i xiquetes de les categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets; i una desena de ciclistes més xicotets, que van participar en la categoria “baby” (nascuts entre 2011 i 2014). La prova va estar organitzada pel Club Ciclista Màxima Bikes i patrocinada pel CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta) i per la Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, que va ser l’encarregada de lliurar els trofeus als guanyadors.

Mar Chesa ha donat l’enhorabona a tots els participants en aquesta prova ciclista i ha aprofitat per a agrair al Club Ciclista Màxima Bikes l’organització de la carrera, així com per a destacar el paper exercit per la Policia Local i Protecció Civil d’Ondara en el bon desenvolupament de la prova.

Quant als guanyadors de la prova, en categoria prebenjamí femenina la 1a classificada va ser María Mestre (Aj. Xaló); 2a Jana Crespo (Aj. Xaló); i 3a Marisa Abellán (Mussols Xàbia). En prebenjamí masculí el 1r va ser Andreu Riera (E.E. Ondara); 2n Álex Miralles (Gurugu Xàbia) i 3r Darío Martínez (Aj. Llíber).

En la categoria benjamí femení, la 1a va ser Noa Alderete; 2a Arantxa Puerta, i 3a Laura Guenot (les tres del Mussols Xàbia). En benjamí masculí, 1r Unai Pastor (Mussols Xàbia); 2n Marcos Puig (Xabia’s Bike Orba); i 3r William Bedford (Gurugu Xàbia).

En aleví femení, la 1a de la prova va ser Raquel Pérez (Montgó Dénia); 2a Leyla Hall (Mussols Xàbia) i 3a Fiona Ambros (Mussols Xàbia). En aleví masculí, va quedar en primera posició Hugo Barreres (Aj. La Xara); segon Liam Ambros (Mussols Xàbia) i tercer Vicent Tent (Aj. Benissa).

En categoria infantil femení, la primera classificada va ser Matida Osacar (Mussols Xàbia), i en infantil masculí 1r Jordi Seguí (Montgó Dénia); 2n Daniel Cepa (Xabia’s Bike Orba) i 3r Luke Hall (Mussols Xàbia).

Finalment, en categoria cadet el primer classificat va ser Aaron Cruañes (Gurugu Xàbia); el segon Daniel Escortell (Mussols Xàbia) i en tercera posició Raúl Pinto (Mussols Xàbia).

cursa ondara btt (14)cursa ondara btt (13)cursa ondara btt (12) cursa ondara btt (11)cursa ondara btt (9) cursa ondara btt (3)cursa ondara btt (4) cursa ondara btt (5)cursa ondara btt (6) cursa ondara btt (8) cursa ondara btt (2)

Publicado en Actualitat, Esports.