ONDARA MILLORA LES PISTES DE PÀDEL

S’ha millorat la il·luminació, les xarxes de protecció i l’adhesivitat de les pistes, i ja estan en perfectes condicions d’ús

Ondara, 08.05.17. Les pistes de pàdel ubicades al costat de la piscina municipal d’Ondara han sigut objecte d’una sèrie de millores per a deixar-les en perfectes condicions d’ús, segons ha donat a conèixer Francesc Giner, Regidor delegat de PIMON (l’empresa municipal que gestiona la piscina i les pistes de pàdel).

Les males condicions climatològiques d’aquest últim hivern (temporals de vent, fortes pluges i inclús neu) van motivar que les pistes de pàdel es veren greument afectades en el seu ús habitual per part dels usuaris, a causa dels desperfectes causats a les instal·lacions.

Durant aquests últims dos mesos, segons ha concretat Francesc Giner, des de PIMON s’han millorat diversos aspectes d’aquesta instal·lació esportiva municipal; en concret, s’ha invertit per a millorar l’enllumenat de les pistes, així com s’han renovat les xarxes de protecció, i s’ha dotat de major adhesivitat a les pistes.

D’aquesta manera, les pistes de pàdel al costat de la piscina municipal d’Ondara tornen ja a estar en perfectes condicions per a la seua utilització per part dels usuaris. Cal recordar que la reserva de pista es pot realitzar directament en la piscina municipal d’Ondara, o bé per telèfon al 966477029.

padel ondara

Publicado en Actualitat, Ajuntament.