RESULTATS ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 6 MAIG 2017

DSC_2200DSC_2206

Aquest dissabte 6 de maig la jornada va començar ben matí a Calp, on el prebenjamí A2 va perdre per la mínima amb l’equip Calpí.

Ja a Ondara, vam gaudir del derbi ondarenc dels benjamins de segon any, on la victòria va ser per l’Ondara B en un gran partit dels dos equips. A continuació l’equip aleví va superar amb facilitat al Xàbia C. Ja per la vesprada, també al Vicent Zaragoza, l’equip infantil B va guanyar al Foietes de Benidorm.

A Callosa d’en Sarrià es van desplaçar els cadets i infantils de segon any, on els dos van portar dues victòries cap a casa.

Per acabar la jornada, els juvenils es jugaven seguir líders a un camp difícil com el Gandia, però els ondarencs van demostrar molta superioritat i van acabar la jornada al capdavant de la classificació, a dos jornades de la fi de la competició.

DSC_2223

Publicado en Esports.