L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA GAUDEIX DEL TRIOMF DE FÉLIX EN LA LLIGA PROFESSIONAL D’ESCALA I CORDA

L’Escola d’Ondara va acudir ahir al Pelayo (València) a presenciar la gran final disputada per l’equip de Félix, que a més de professional de la pilota és mestre de l’escola ondarenca

Ondara, 08.05.17. L’equip format per Pere Roc II, Félix i Monrabal va guanyar ahir la final de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda, en una gran partida celebrada al Trinquet Pelayo de València. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara (coordinada per Mateu Fornés) va poder ahir gaudir del triomf de Félix Peñarrubia, mestre de pilota de l’Escola d’Ondara, i participar d’aquest gran èxit esportiu per al pilotari, que completa amb aquest títol el seu extens palmarès esportiu professional. La gran final la va jugar l’equip de Pere Roc II, Félix i Monrabal (equip de Benidorm) contra el de Soro III i Javi, (equip de Vila-real) imposant-se el trio per 60 a 35.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va posar a disposició de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara un autobús per a portar als integrants de l’escola i els seus familiars a gaudir d’aquest esdeveniment esportiu i acudir al Pelayo (trinquet que data de 1.868). Xiquets i majors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara van animar al seu mestre Félix i van celebrar el seu triomf.

L’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, també va acompanyar a l’escola ondarenca al Pelayo i va felicitar Félix pel seu èxit; a més a més, va recalcar el suport de l’Ajuntament d’Ondara i de la Regidoria d’Esports al nostre esport autòcton, afegint que continuaran fomentant i recolzant la pilota.

ondara al pelayo (1) ondara al pelayo (2)

Publicado en Actualitat, Esports.