ONDARA TRI-ESPORT – TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA ORIOLA MIGUEL HERNÁNDEZ – CAMPIONAT COPA ESPANYA I AUTONÒMIC

FB_IMG_1493149217964FB_IMG_1493154028476unnamed (1)

ONDARA TRI-ESPORT

TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA ORIOLA MIGUEL HERNÁNDEZ

CAMPIONAT COPA ESPANYA I AUTONÒMIC

*Comunicat remès pel club Ondara Tri-Esport*

El passat diumenge 23 d’abril el Club Ondara Tri-Esport va participar al Triatló MD    Oriola Miguel Hernández. Un triatló de mitja distància on es disputa la Copa de Espanya i l’Autonòmic de la Comunitat Valenciana. La prova ha estat organitzada pel club A300W i la Federació de triatló de la Comunitat Valenciana i ha comptat al voltant de mil triatletes que van recórrer en nadar 2000 metres, en bicicleta 90 kilòmetres per un circuit ondulat i accidentat i, finalment, una carrera de peu de mitja marató, 21 km.

Tots els participants del club, Jorge Llàcer (4 hores, 46 min), Joanfe Ribes (4h 53min.), Toni Morant (5h 6 min), Vicent Pastor (5h 19min.) i Manuel Pastor (6h 4min.), van entrar a meta. Poden consultar resultats a www.triatlocv.org

La prova, que va recórrer terres oriolanes es va iniciar a les huit del matí des del Cap Roig a la Dehesa de Campoamor. Després, va enfilar el sector de ciclisme (90 km) cap a Oriola, passant pel port de Rebate i l’Embassament de La Pedrera. La carrera a peu, mitja marató, va estar pel Centre Històric de la ciutat del poeta Miguel Hernández, del qual enguany és el seu any en motiu del 75é aniversari de la seua mort.

Pel que fa al podi masculí va ser Gustavo Rodríguez, del Tri-Lugo, qui va proclamar-se campió de la prova amb 4h, en segon lloc, Pablo Dapena amb 4h 1min i en completaria el podi Emilio Aguayo, de l’Avant Tri Moncada amb 4h2min. En el podi femení va ser Anna Noguera del Skechers amb 4h43min, en segon lloc, Saleta Castro amb 4h45min i finalment, Aintzane Argaiz, amb 4h 52min.

Des del club Ondara Tri-Esport animem a practicar aquest esport que inclou tres disciplines i és molt complet. Aquest club està obert a qualsevol persona que vullga inscriure’s. Poden trobar més informació al blog del club ondaratriesport.blogspot.com

*Comunicat remès pel club Ondara Tri-Esport*

Publicado en Associacions.