ONDARA HA ACOLLIT HUI LA JORNADA FORMATIVA PER A POLICIES SOBRE FALSEDAT DOCUMENTAL I ACTUACIÓ AMB VEHICLES I CONDUCTORS ESTRANGERS

jornada policia (2) jornada policia (3)

Ondara, 25.04.17. Aquest matí s’ha celebrat a la Casa de Cultura d’Ondara la jornada formativa per a policies “Iniciació a la falsedat documental i actuació amb vehicles i conductors estrangers”. Una iniciativa organitzada pel departament de Policia Local d’Ondara, que ha comptat amb la presència de policies locals de tota la comarca de la Marina Alta. El ponent de la jornada ha sigut Raúl de la Fuente Ruiz, Policia Local de Picassent i Pèrit judicial en documentoscòpia, i en finalitzar s’ha lliurat un diploma d’assistència als participants.

L’Alcalde d’Ondara i responsable de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Zeus Serrano, ha participat en la inauguració de la jornada, junt amb el cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano. Zeus Serrano ha aprofitat per a recalcar el paper de la Policia Local d’Ondara en matèria de formació per a policies de tota la comarca, atès que des del departament policial d’Ondara s’han impulsat diverses accions formatives d’interès per als cossos de seguretat.

Quant a la jornada celebrada hui a Ondara, se’ls ha explicat als assistents contingut relacionat amb la legislació espanyola aplicable als conductors i vehicles tant comunitaris com de tercers països; introducció a la falsedat documental, i confecció de denúncies i diligències policials segons el cas.

Cal recordar que aquesta vesprada tindrà lloc, en aquest cas dirigida als comerciants i empresaris, la jornada “L’entrada de bitllets falsos en comerços”, amb el mateix ponent, Raúl de la Fuente Ruiz. Serà a partir de les 15 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.