COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – II FIRA DE LA PARAULA I LA BONA TAULA (22-23 ABRIL)

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la 2a Fira de la Paraula i la Bona Taula (dissabte 22 i diumenge 23 d’abril), estarà prohibit l’estacionament als carrers Josep Iturbi, Dr Albalat, Pizarro des de Santa Anna fins Menendez i Pidal, Plaça 9 d’octubre, primer tram del carrer Constitucio i Menendez Pidal (tram de Dolors fins Pizarro). Igualment, quedarà restringida l’entrada i l’eixida dels guals d’aquests carrers.

També s’informa que es restringirà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes pels carrers i adjacents on es desenvolupe l’esdeveniment en els horaris d’activitat.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Senyalització II Fira de la paraula

Publicado en Actualitat, Ajuntament.