ONDARA PRESENTA LA FESTA SANT JAUMERA “LA GRAN CAGÀ” PER AL 18 DE JUNY

GRAN-CAGA-2017-ONDARA

 

Hi haurà parc infantil, carretons, concert de rock i servei de barra a preus populars

Ondara, 18.04.17. La Comissió de Sant Jaume i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ondara han anunciat la celebració de la festa santjaumera “La gran cagà” per al diumenge 18 de juny a la Plaça de Bous d’Ondara. Una festa per a la que es podran adquirir les participacions a les penyes i quintades d’Ondara, als establiments col·laboradors i a la Casa de Cultura d’Ondara.

L’esdeveniment ha estat presentat hui a l’Ajuntament d’Ondara per la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez; el Regidor de Joventut, José Ramiro, i Pere Sastre en representació de la Comissió de Sant Jaume.

“La Gran Cagà” comptarà amb un gran premi de 1.000 euros, i les participacions es poden adquirir per 5 euros (amb la mateixa, es participa també en una rifa). El programa començarà el diumenge 18 de juny a les 9 hores. A les 10 hores hi haurà parc infantil, i a les 12 hores “bous amb carretons” per als més menuts, amb la col·laboració d’Espectacles l’Afició. L’animació de la festa comptarà també amb música, amb el concert de rock de “La Mocha” a les 13 hores. La festa prendrà com a emplaçament la Plaça de Bous i els voltants del Prado.

Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania a participar i adquirir la seua participació per a la festa. Els beneficis es destinaran a les Festes Populars de Sant Jaume. Cal indicar que hi haurà servei de barra durant tot el dia amb menjar i beguda a preus populars.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.