EL GEGANT D’ONDARA TORNA A OFERIR UNA POTENT PROPOSTA MUSICAL I D’OCI EN LA SEUA SEGONA EDICIÓ

gegant ondara 2017 (10)gegant ondara 2017 (2)

Unes quatre mil persones van gaudir dels concerts, la gastronomia i la naturalesa el Diumenge de Pasqua a Segària

Ondara, 18.04.17. El II Gegant, el festival musical en plena naturalesa celebrat diumenge passat 16 d’abril a Segària, va ser tot un èxit quant a participació, i va complir el seu objectiu de conjugar la música, la naturalesa, les activitats familiars i la gastronomia mitjançant una proposta per a tots els públics que va estar organitzada per l’Ajuntament d’Ondara. En un dia amb una meteorologia que acompanyava a gaudir de l’aire lliure, van ser milers les persones de totes les edats, tant d’Ondara com d’altres punts de la comarca i també de fora, que van pujar a Segària a viure amb intensitat els concerts, les foodtrucks, les activitats per a les famílies i els passejos per la muntanya, tornant a oferir el Gegant una potent proposta musical i d’oci en la seua segona edició.

Unes quatre mil persones van gaudir de la proposta durant tota la jornada del diumenge. Les Regidores de Cultura i d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual i Mar Chesa, han destacat l’alta participació registrada en totes les activitats; tant en els concerts, com en els tallers, en les activitats per a xiquets, en les rutes a la Cova Fosca, etc, així com la satisfacció expressada pels assistents al festival. Així mateix, han donat les gràcies als huit grups musicals que van participar en l’esdeveniment (Deshora; Nudo Windsor; The Howlin’ Mojos; Son and The Holy Ghosts; Solar; Betty Fish & the Sharks; Garaje Florida i El Día Eléctrico), i també a la batucada Ondaratack, i als DJ’s dels programes de la Veu d’Ondara “Va de rock” i “La Cosa Nostra”. Han agraït la seua presència al públic, del que han destacat el bon comportament cívic que va regnar durant la jornada, celebrada en un paratge natural. Raquel Mengual i Mar Chesa també han volgut agrair a la Policia Local i Protecció Civil, així com tots els col·laboradors i voluntaris que van contribuir a fer realitat el II Gegant.

gegant ondara 2017 (9)

Quant als concerts, es van celebrar des de les 12 i fins a les 20 hores a l’escenari instal·lat al camp de tir de Segària, amb la muntanya de fons, i van comptar amb l’actuació de huit grups musicals provinents de la Marina Alta, de València, de Múrcia i de Mallorca, en diferents idiomes; valencià, castellà i anglès. Van actuar per orde, Deshora (banda de Punk Rock de la Marina Alta); Nudo Windsor (Indie Pop des de València); The Howlin’ Mojos (Rhythm and Roll des de la Marina Alta); Son and The Holy Ghosts (des de Mallorca amb un potent directe), Solar (banda de rock alternatiu de la Marina Alta); Betty Fish & the Sharks (banda que va oferir una desenfadada sessió de ball amb música dels anys 60); Garaje Florida (de Múrcia amb el seu Garaje Psicodèlia) i El Día Eléctrico (Electro Pop des de Mallorca).

gegant ondara 2017 (8)gegant ondara 2017 (6)gegant ondara 2017 (11)gegant ondara 2017 (12)gegant ondara 2017 (3)

Entre canvis de grups, les sessions van anar a càrrec dels DJ’s dels programes de la Veu d’Ondara “Va de rock” i “La Cosa Nostra”. A més a més, el grup de batucada Ondarattack també va animar amb la seua presència la jornada en la muntanya.

20170416_14072920170416_160212

El Gegant va comptar amb públic de totes les edats, i també va haver-hi propostes per als més menuts, amb divertits i variats tallers (Gegant-Rocker; reciclatge, pintura d’objectes, milotxa de Pasqua japonesa…), manualitats i jocs; una divertida gimcana loca, i rutes guiades a la Cova Fosca; així com diferents tipus d’ofertes gastronòmiques, amb la instal·lació de quatre caravanes de foodtrucks, servei de barra, i parades de comerços locals.

gegant ondara 2017 (4)gegant ondara 2017 (7)

L’organització, a fi de protegir la naturalesa i el medi ambient, en celebrar-se aquesta proposta en un paratge natural, va comptar amb gots retornables i cendrers de butxaca, i a fi d’evitar la massiva afluència de vehicles particulars, es va disposar un servei de bús des de l’aparcament del MasyMas fins al parc de Segària, per a pujar al matí i tornar a la vesprada. També es van condicionar terrenys cedits per particulars que van ser utilitzats com a aparcament.

En l’organització de la 2a edició del Gegant han col·laborat Atòmic Studio, Màxim Sound, Fundació Baleària, Oliva Nova Beach & Golf Resort, Carrefour, Enerym; Personal Trainer, Acuanat, Colla Ecologista Segària, Baladre Granja Escola, Mascotetes, Monverd, Màxima Bikes, Larouch Art de Carrer, Ondarattack i SINMA Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.