RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA CAP DE SETMANA 8-9 D’ABRIL DE 2017

basquet (2)

 

RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA CAP DE SETMANA 8-9 D’ABRIL DE 2017

BENJAMÍ

DÉNIA B 48 – E.E. ONDARA 24

Els més menuts perderen en la seva visita al pavelló Joan Fuster de Dénia. Els nostres cada vegada estan jugant millor i comparteixen més el baló però els faltà un major encert ofensiu per a poder fer front a l´equip de Dénia.

De totes maneres molt bona imatge i bons avanços en el joc del nostre equip.

ALEVÍ MASCULÍ

PAPELERIA CRISOL-C.B. LA VILA 29 -71 E.E. ONDARA

Dissabte de matí, l’equip aleví masculí disputava l’últim encontre d’aquesta fase. Els nostres oferiren bon joc i van ser molt agraïts tant en atac com en defensa amb encertades ajudes i passes que provocaren l’elevada diferència en el marcador. Aquest equip s’ha classificat per a la següent fase eliminatòria com a millor segon de tota la categoria. A seguir disfrutant i esperem més victòries i bon joc per a aquests jugadors!

INFANTIL MASCULÍ

E.E. ONDARA 48 – 28 ROQUETTE BENIFAIÓ BLAU

L’equip infantil acaba la lliga en la quarta posició empatat amb els tercers. Gran segona fase dels ondarencs que han anat progressant i millorant al llarg de la competició i formant-se cada vegada més com a equip. Diumenge disputaren l’últim encontre amb molt bones sensacions de joc. Esperem continuen disfrutant en les pròximes competicions que els esperen i no perden l’alegria de jugar a aquest esport!

INFANTIL FEMENÍ

EE ONDARA 44 – VERGER 63

Les ondarenques jugaren una brillant primera part, amb baixes importants i amb mig equip lesionat.

Però a la segona part, quan el físic ja no podia aguantar més, se n’anaren avall i El Verger, s’imposà amb facilitat a les nostres, aconseguint un parcial de 0-17 en els primers 7 minuts de la segona part, i finalitzant el partit 44-63. Estava en joc la 4ª plaça del grup “G”, pel que al final, les nostres quedaren en 5è lloc.

CADET MASCULÍ

EE ONDARA 34 – ALTEA 36

Arribava el partit més important de la temporada per als nostres jugadors i malauradament les coses no van sortir com esperàvem. El nostre equip eixí molt motivat ja que una victòria els assegurava el campionat de lliga i aquesta intensitat es notà en una gran intensitat defensiva que deixà en 36 punts a l´Altea. El problema fou que en atac no estigueren gens encertats a l’hora d’anotar des de cap posició. Els nostres fallaren moltes entrades relativament senzilles que unit al poc encert dels tirs triples i els 16 tirs lliures fallats condemnaren als ondarencs a la derrota final per 2 punts.

De totes maneres hem de felicitar a aquest equip per la gran temporada que està realitzant i ara hem de esperar per si una derrota del Tavernes els permet proclamar-se campions de lliga.

CADET FEMENÍ

E.E. ONDARA 47 – 54 C.B. PEGO

El passat dimecres l’equip cadet femení juga el partit aplaçat front al sempre complicat equip de Pego. El partit va començar amb una bona intensitat dels dos equips oferint bones jugades tant ofensives com defensives, no obstant l’encert de cara a cistella no estigué de part de l’equip local, arribant a un tanteig al marcador de 22- 28 per a les de Pego. En la segona part no deixaren de creure en la victòria i així es va veure fins al final de partit jugant amb intensitat defensiva i amb una bona circulació de baló. No obstant, no pogueren aconseguir la remuntada i arribaren a un marcador final de 47- 54. Felicitar a les jugadores per el bon partit realitzat i per el bon treball realitzat durant la temporada!

JUNIOR. EE ONDARA 65 – MUTXAMEL 51

Últim partit per al júnior de la temporada regular i nova victòria en un partit a priori fàcil, que al final va resultar més costós de l’esperat. Principi molt plàcid per als ondarecs que, a poc a poc, van anar perdent intensitat i deixant que el contrari entrara en el partit, arribant al descans igualats. El pas pels vestidors va fer que tornara la intensitat aconseguint en la segona meitat adreçar un tant les coses, per acabar guanyant amb relativa tranquil·litat. Ara a esperar el trofeu federació per a ratificar la millora dels últims partits.

 

Publicado en Esports.