RAÜL BLASCO, JUGADOR DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, CONVOCAT EN LA SELECCIÓ SUB-15

raul blasco pilota ondara

Ondara, 12.04.17. El jove pilotari Raül Blasco, jugador de categoria cadet de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, ha sigut convocat per la Federació de Pilota Valenciana per a participar als entrenaments de la selecció sub-15 per a Pasqua i Sant Vicent.

En concret, participarà en l’entrenament de la selecció masculina sub-15 de modalitat One Wall, el proper dimarts 18 d’abril i dijous 20 d’abril als frontons del Poliesportiu de la localitat valenciana de Massamagrell. Un total de set jugadors han sigut convocats per a la selecció sub-15, l’àmbit de la qual és de tota la Comunitat Valenciana. Junt amb Raül Blasco d’Ondara, han sigut convocats jugadors d’Oliva, Petrer, Tavernes Blanques, Orba, i Onda.

Raül Blasco és membre de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que compta amb Mateu Fornés i Félix Peñarrubia com a mestres de pilota, i a més a més, forma part del Programa de Tecnificació de Pilota de la Federació de Pilota Valenciana. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, li ha felicitat per la seua selecció.

Publicado en Actualitat, Esports.