LES FESTES DE SANT JAUME 2017 COMPTARAN COM A NOVETAT AMB EL SOPAR DE GERMANOR

Ja es coneixen els grups que actuaran a la Nit de Rock i a les revetles de les festes populars

Ondara, 11.04.17. En les últimes reunions organitzatives de la Comissió de Festes de Sant Jaume ja s’han concretat, segons ha donat a conèixer la Regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, algunes de les novetats de les Festes Populars de Sant Jaume 2017, que comptaran per primera vegada amb un “Sopar de Germanor”, donada la bona acollida que ha tingut en la Comissió de Sant Jaume la proposta de celebrar aquesta iniciativa. El “Sopar de Germanor” de Sant Jaume se celebrarà el dimecres 26 de juliol a l’Avinguda Doctor Fleming, que es tancarà al trànsit per a l’ocasió, i estarà obert a la participació de totes les veïnes i veïns d’Ondara, amb l’objectiu també de que els integrants de penyes i quintades isquen dels seus garitos i participen tots junts en aquest sopar de germanor, la finalitat del qual és unir al poble en aquest esdeveniment.

Quant a una altra de les novetats del programa de Sant Jaume 2017, destaca en horari matutí la súper pista lliscant de 60 metres que s’instal·larà el dimarts 25 de juliol, per a dotar de més animació al tradicional Dia de les Quintades.

Una altra de les qüestions que ja s’han decidit per la Comissió de Sant Jaume són les revetles d’aquestes festes populars, que aniran a càrrec de Capital 90, Scream, Eufòria i Syberia. A més a més, en l’apartat musical, també s’ha concretat ja que la Nit del Rock serà el dissabte 29 de juliol, i comptarà amb els grups Oques Grasses, Tremenda Jauría, Prozak Group i DJ Escala i Corda.

D’altra banda, a nivell organitzatiu, en les últimes reunions de la Comissió de Sant Jaume s’han creat dos grups de treball i col·laboració amb la Regidoria de Festes i Tradicions; un grup de recaptació per a festes de Sant Jaume, i un altre grup de dinamització de Penyes. Mª Carmen Velázquez ha aprofitat per a agrair el seu treball a totes les persones que col·laboren en la comissió, expressant la satisfacció de la Regidoria de Festes per veure les ganes de participar i la implicació dels components dels grups de treball.

reunio comissio s jaume abril

Publicado en Actualitat, Ajuntament.