EL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA TINDRÀ JORNADA INTENSIVA EL PRÒXIM CURS

Un 63% de les famílies vota a favor de la jornada contínua, que s’implantarà el proper curs al Sanchis Gaurner i a les Marjals

Ondara, 05.04.17. Les famílies del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara van votar ahir majoritàriament a favor de la jornada contínua per al pròxim curs escolar. El vot favorable va ser del 63 % dels pares i mares. El cens de progenitors cridats a votar era de 868 persones. La participació a Ondara va arribar al 76 %. Segons ha indicat la Regidora d’Educació, Mar Chesa, la proposta de jornada contínua per a l’alumnat del CEIP Sanchis Guarner, presentada pel Consell Escolar i els mestres, ha estat ara reafirmada pels pares i mares dels alumnes d’Ondara.

A partir del pròxim curs 2017-2018, els alumnes del Col·legi d’Infantil Marjals i del Col·legi de Primària Sanchis Guarner tindran una jornada intensiva, sent l’horari lectiu de 9 a 14 hores. De 14 a 15:30 hores serà el menjador, i de 15:30 a 17 hores s’oferiran activitats gratuïtes i voluntàries per a aquells alumnes que es queden fins a les 17 hores en el centre escolar, atès que el centre romandrà obert fins a les 17 hores.

Segons ha confirmat Mar Chesa, des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara s’oferiran dues vesprades d’activitats gratuïtes i voluntàries (de 15:30 a 17 hores), tant al Sanchis Guarner com a les Marjals; concretament amb les activitats d’educació viària i multiesport. Les altres tres vesprades de la setmana s’efectuaran activitats proposades per l’AMPA; activitats organitzades per l’Escola de Música d’Ondara, i activitats proposades pels mestres del col·legi.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.