NOU TRIOMF DE LES GIMNASTES D’ONDARA EN LA II FASE DE LA VIII LLIGA COMARCAL, CELEBRADA A BENISSA

Les integrants de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica van aconseguir pujar al podi en 21 ocasions en la segona fase de la lliga

Ondara, 04.04.17. Diumenge passat 2 d’abril, Benissa va acollir la segona Fase de la VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017, en la que participen 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, i Ondara.

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha i Alba Fornés, va obtindre uns magnífics resultats, aconseguint un total de 21 podis (sent dos d’ells amb empat: 4 individuals, 5 de conjunts, 5 de duos i 7 de trios) i sumant unes excel·lents puntuacions per a la seua classificació comarcal. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes d’Ondara pels seus excel·lents resultats.

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, en categoria benjamí mans lliures, la tercera va ser Roser Alemany. En aleví mans lliures, la tercera classificada va ser Ana Monedero, i en categoria infantil modalitat pilota, la primera va ser Mireia Payà, mentre que en cadet modalitat cèrcol, Andrea Herrero va ser la primera classificada.

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en segona posició en benjamí mans lliures Pau Mut i Zoe Barber. En aleví mans lliures, el duo d’Irene Martí i Vera Monedero va ser el primer classificat, i Ruth Almero i Sara López van ser segones. En infantil mans lliures, les primeres classificades van ser Míriam Pérez i Helena Roselló; i en cadet modalitat dos cèrcols, Angèlica Carrió i Cristina Saiz van ser les primeres.

Respecte als trios, en categoria benjamí mans lliures van ser primeres Noa Petrignani, Marina Mas i Emma Ordines; en aleví, el trio de Lara Stauder, Leire Vidal i Alejandra Molina van ser segones, i terceres van ser Noa Quinto, Ruth Barber i Yurena Badia. El trio d’infantil mans lliures de Azahar Vanaclocha, Nerea Bonet i Nerea Marca, i el trio de Mara García, Maria Oliver i Ainhoa Vicens, van pujar al podi ambdós, en un empat com terceres classificades de la seua categoria, i en cadet tres cèrcols, Begonya Sastre, Aitana Fornés i Emma Mengual van ser primeres, i Ellie Brewer, Rosa Ana Sesé i Estela Dengra van ser terceres.

Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova en Benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara F: Paula Giner, Elsa Femenia, Irene Rivera, Júlia Sendra i Zaira Quintanar) i en aleví mans lliures (amb l’equip Ondara K: Mireia Pons, Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana i Aina Server); les terceres en aleví mans lliures (conjunt S: Vera Bizcaya, Paula Jordà, Clara Mas, Maria Hernández i Valeria Doménech) i les terceres en conjunts d’infantil amb modalitat 5 pilotes amb un empat en la tercera posició entre els equips Ondara M i V (Ondara M: Alba Serer, Cristina Zamora, Maria Sánchez, Carla Romero i Mar Carrió; i l’Ondara V: Ana Reig, Maria Llorens, Giuliana Sánchez, Júlia Signes i Andrea Almiñana).

 

escola ondara en benissa (2) escola ondara en benissa (3) escola ondara en benissa (4) escola ondara en benissa (5) escola ondara en benissa (6) escola ondara en benissa (7) escola ondara en benissa (8) escola ondara en benissa (9) escola ondara en benissa (10) escola ondara en benissa (11) escola ondara en benissa (12) escola ondara en benissa (13) escola ondara en benissa (14) escola ondara en benissa (15) escola ondara en benissa (16) escola ondara en benissa (17) escola ondara en benissa (18)

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.