RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET CAP DE SETMANA 1-2 D’ABRIL DE 2017

BENJAMÍ

EE ONDARA 28 – BENISSA 17

Els més menuts de l´escola jugaren un dels millors partits de la temporada i s´endugueren la victòria contra el Benissa, un bon equip que els havia guanyat en la primera fase de la lliga.
Els ondarencs es passaren el baló millor que mai i sortiren molt ràpid al contraatac per anotar. Una vegada més, la defensa fou la clau de la victòria.

 

ALEVÍ FEMENÍ

PEDREGUER 60 – EE ONDARA 28

El dissabte de matí l’aleví femení es va enfrontar a Pedreguer al líder del grup E, amb una clara victòria del grup de Pedreguer. El partit va tindre un clar dominador des del començament, posant l’avantatge en el marcador des del primer quart. Les ondarenques no van poder fer front a un equip molt ben estructurat. L’experiència de les pedregueres en aquesta competició fa que tinguen fins a dos components en la selecció autonòmica d’aleví que disputarà el campionat nacional. Al cap i la fi, un partit que trenca la tònica de bon joc que anava fent l’aleví femení en els últims partits.

 

CADET FEMENÍ

EE ONDARA 35 – 64 C.D. PAIDOS DENIA

El dissabte el cadet femení va jugar al pavelló d’Ondara contra Paidos. El partit va començar amb un tanteig molt igualat degut al bon joc en atac i en defensa. No obstant, a partir del segon quart, les d’Ondara es desconnectaren del partit baixant la intensitat defensiva i amb les idees poc clares en atac, la qual cosa va provocar que les de Paidos s’allunyaren en el marcador arribant al resultat final de 35 – 64.

CADET MASCULÍ

XÀBIA 51 – EE ONDARA 60

Els cadets guanyaren un partit molt important per a seguir líders i per intentar aconseguir l´objectiu de ser campions de grup.
El partit estigué molt igualat però sempre amb avantatges per als d´Ondara que, com sempre, proposaren una defensa pressionant per tot el camp que creà molts problemes als de Xàbia. D’altra banda, el xabiencs imposaven la seua major alçada per guanyar en la lluita pels rebots i anotar amb facilitat.
A poc a poc la defensa pressionant començà a cansar els rivals i l´encert en atac permeté tindre el partit relativament controlat fins al final.
Caldria destacar el bon joc col·lectiu en atac, compartint tots el baló i amb Pau Castellano (14 punts) i David Pascual (16 punts) com a màxims encistelladors.
El dissabte que ve a les 11.15, al pavelló d´Ondara es jugarà l´últim partit de la lliga. Si els ondarencs aconsegueixen la victòria davant l´Altea es proclamaran campions del grup.
JUNIOR MASCULI

UNION ALICANTE 33 – EE ONDARA 66

Bany d’autoestima per al Junior, després d’una sèrie de partits perdent, malgrat fer bons partits i treballar bé per a millorar. L’enfrontament va començar amb una zona per part dels locals, que no abandonarien en tot el partit i que els ondarencs no van saber llegir al principi. A poc a poc els d’Ondara es van clavar dins del partit, acabant firmant 3 quarts espectaculars amb una bona defensa i un atac fluït, que al final va donar un resultat ample, que fa tornar la il·lusió al grup de cara al pròxim partit contra el Mutxamel.

ALEVÍ MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 42 – 32 E.E.M PEDREGUER

El diumenge, els ondarencs aconseguiren una victòria ajustada degut a la mala punteria cara a la cistella. Els nostres no aconseguien encistellar de manera fàcil contra un Pedreguer que ha notat una millora en el joc. Els ondarencs tingueren algunes baixes per les rotacions i alguns dels jugadors cansats ja que abans tenien tecnificació. A pesar de tot, el resultat final fou favorable i continuen guanyant partits i divertint-se en aquest esport.

INFANTIL MASCULÍ

C.D. SAN PEDRO MOIXENT 35 – 52 E.E.M ONDARA

Continuen les victòries per a l’infantil masculí. A pesar de les baixes d’alguns jugadors i d’haver de reforçar l’equip amb jugadors alevins, els nostres aconseguiren la victòria contra l’últim classificat d’aquesta segona fase. La primera part del partit va estar igualada degut a la falta d’encert i a les errades en defesa que no deixaren que els visitant se n’anaren en el marcador. Després del descans, la intensitat dels ondarencs es notà i pressionaren millor la pilota, aconseguint furtar més balons i cistelles fàcils.

 

WhatsApp Image 2017-04-01 at 14.08.03

Publicado en Esports.