EL I ENCONTRE GENT GRAN 2017 REUNIRÀ EN EL VERGER A PERSONES D’ONDARA, BENIARBEIG, ELS POBLETS I EL VERGER

La iniciativa, que sorgeix amb la intenció de repetir-se anualment, se celebrarà el 29 d’abril i comptarà amb la participació de 400 persones

El dissabte 29 d’abril se celebrarà en El Verger el I Encontre Gent Gran de Beniarbeig-El Verger-Els Poblets-Ondara; una iniciativa de germanor impulsada per aquestes quatre poblacions per a oferir a les persones majors d’aquests quatre pobles l’oportunitat de reunir-se, reprendre vells llaços socials, familiars i d’amistat. L’objectiu de la trobada és realitzar una diada de convivència mitjançant l’associacionisme d’una manera lúdica i festiva.

El I Encontre Gent Gran va ser presentat divendres passat a l’Ajuntament d’El Verger amb la presència dels Alcaldes dels quatre municipis participants; Ximo Coll d’El Verger, Salvador Sendra dels Poblets, Vicente Cebolla de Beniarbeig i Zeus Serrano d’Ondara. Tots ells van subratllar la intenció de continuïtat que té aquesta jornada, l’objectiu de la qual és repetir-se de forma anual; cada any en un dels quatre municipis. Per a això, es va manifestar el compromís dels quatre pobles de continuar organitzant aquesta proposta, perquè “la gent gran s’ho mereix”.

Segons va explicar Ximo Coll, El Verger és el poble amfitrió en aquesta primera edició, que es va forjar durant la celebració de la Trobada d’Escoles en Valencià. Zeus Serrano va afirmar que aquesta trobada és una forma de “fer comarca” per part dels quatre pobles participants, afegint que els quatre alcaldes continuaran treballant i col·laborant. Salvador Sendra va agrair al Verger que siga el primer a acollir aquesta iniciativa, amb la que moltes persones podran reprendre antigues relacions. I Vicente Cebolla va considerar com molt encertada la idea de celebrar la trobada, que serà una bona ocasió per a tornar a veure gent coneguda.

La jornada se celebrarà en El Verger el dissabte 29 d’abril des de les 10 hores fins a les 18 hores, i participaran 400 persones (100 de cada municipi). El preu per persona serà de 3 euros, i cada població es farà càrrec del transport dels seus participants. En el cas d’Ondara, les persones que desitgen acudir al I Encontre Gent Gran 2017 poden adquirir el seu tiquet des del dimecres 5 d’abril a la consergeria del Centre Social (en horari de matí) i a la Casa de Cultura (en horari de vesprada). Les inscripcions es podran realitzar com a màxim fins al 24 d’abril. Cal recordar que les places són limitades.

El programa del I Encontre Gent Gran començarà amb la recepció a les 10 hores a l’Ajuntament d’El Verger; a continuació es realitzarà una gimcana (en la que es crearan grups amb integrants dels quatre pobles, que realitzaran una sèrie de proves basades en El Verger; la seua història, idiosincràsia i monuments). Després s’oferirà un concert de música tradicional, i es traslladaran a la Fàbrica de Sabó per al dinar de germanor (una gran paella). Posteriorment, hi haurà ball.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.