LA PRIMERA SESSIÓ DEL CICLE “CAFÈS EMPRENEDORS” DEL PROGRAMA “ONDARA ACTIVA” OFEREIX UNA XERRADA D’UTILITAT PER L’EXPERIÈNCIA TRANSMESA

30 emprenedors i comerciants locals van assistir a la xerrada a càrrec de Xavi Pons (Tasta’m)

Ondara, 03.04.17. Dimecres passat 29 de març va tindre lloc, amb una alta assistència, la primera de les xerrades emmarcades en el cicle “Cafès Emprenedors”; un cicle de xerrades informals a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que aborden la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local. El cicle Cafès Emprenedors s’engloba dins del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”, de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara.

La primera de les sessions de “Cafès Emprenedors” va tindre lloc a càrrec de Xavi Pons (Tasta’m), al Restaurant Tasta’m d’Ondara, i va comptar amb l’assistència d’una trentena d’emprenedors, empresaris i comerciants d’Ondara. Xavi Pons va explicar la seua trajectòria com emprenedor en la localitat, i com a premisses a destacar, va parlar del tracte al client, la innovació diària i el personal. La xerrada va comptar com a moderador amb l’expert en màrqueting i coordinador d’Ondara Activa, Pedro Reig, així com amb la presència del Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, i la tècnica ADL d’Ondara, Ana Cotaina.

Després de l’èxit d’assistència d’aquesta primera xarrada, la segona anirà a càrrec de Servicolor (Pedro Luís i Marga Pérez), i s’efectuarà el dijous 27 d’abril de 15:30 a 17 hores a l’Hotel Ramis (Ondara). Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s a l’oficina d’ADL-AFIC d’Ondara, en el telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org. Les places són limitades. La tercera xerrada, a càrrec de Màxima Bikes i Monverd, per Juanjo Mahiques i Javi Moncho, se celebrarà al Bar Valero el dijous 25 de maig.

Publicado en Actualitat, AFIC.