RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE FUTBOL CAP DE SETMANA 25 I 26 DE MARÇ 2017

Aquesta jornada va començar dijous passat per la vesprada a Dénia, on els menuts del prebenjamí  B es van emportar una victòria del Rodat. Ja el dissabte al Poliesportiu Vicent Zaragoza, el Benjamí A va empatar amb el Polop, a continuació l’Aleví i el Benjamí C van aconseguir dos victòries amb els respectius equips de Pedreguer. De Polop els equips Cadet i Infantil A es varen emportar una victòria i un empat, per la seva part l’Infantil B es va desplaçar a Mutxamel on van guanyar.

A Dénia van anar a jugar el prebenjamí A1 i el Benjamí B, on els equips Déniers van superar els nostres.  

Diumenge l’equip juvenil va empatar al camp del portuarios en un partit complicat,

DSC_1809 DSC_1829 DSC_1835

Publicado en Esports.