LES GIMNASTES D’ONDARA ACONSEGUEIXEN 20 PODIS EN LA I FASE DE LA VIII LLIGA COMARCAL, CELEBRADA A ONDARA

Ondara, 28.03.17. Diumenge passat, 26 de març, el pavelló municipal d’Ondara va acollir la primera Fase de la VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017, en la que participen 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, Benissa i Ondara. El pavelló d’Ondara va ser l’escenari d’aquest vistós esdeveniment esportiu que va congregar com a públic a més de 900 persones provinents de tota la comarca.

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha i Alba Fornés, va obtindre uns magnífics resultats, aconseguint un total de 20 podis (5 individuals, 4 de conjunts, 6 de duos i 5 de trios) i sumant unes excel·lents puntuacions per a la seua classificació comarcal.

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, van aconseguir diversos podis en aquesta primera prova. En categoria benjamí mans lliures, la primera va ser Roser Alemany i la segona Inés Soler. En aleví mans lliures, la primera classificada va ser Nadia Boluda, i en categoria infantil modalitat pilota, la tercera va ser Mireia Payà, mentres que en cadet modalitat cèrcol, Andrea Herrero va ser la primera classificada. Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova en Benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara F: Paula Giner, Elsa Femenia, Irene Rivera, Júlia Sendra i Zaira Quintanar) i en aleví mans lliures (amb l’equip Ondara K: Mireia Pons, Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana i Aina Server); les segones en Benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara O: Iratxe Parra, Sara Arlandis, Alice Rebeca Kiss, Andrea Munuera i Mireia Ribes), i les terceres en conjunts d’infantil amb modalitat 5 pilotes (amb l’equip Ondara M: Alba Serer, Cristina Zamora, Maria Sánchez, Carla Romero i Mar Carrió).

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en primera posició en benjamí mans lliures Judith Ballester i Ainara Gómez; i en segona posició Pau Mut i Zoe Barber. En aleví mans lliures, el duo d’Irene Martí i Vera Monedero va ser el primer classificat, i Ruth Almero i Sara López van ser terceres. En infantil mans lliures, les primeres classificades van ser Míriam Pérez i Helena Roselló; i en cadet modalitat dos cèrcols, Angèlica Carrió i Cristina Saiz van ser les primeres.

Respecte als trios, en categoria benjamí mans lliures van ser primeres Noa Petrignani, Marina Mas i Emma Ordines; en aleví, el trio de Noa Quinto, Ruth Barber i Yurena Badia van ser segones, i terceres van ser Lara Stauder, Leire Vidal i Alejandra Molina. El trio d’infantil mans lliures ( Azahar Vanaclocha, Nerea Bonet i Nerea Marca) van ser les terceres classificades de la seua categoria, i en cadet tres cèrcols, Ellie Brewer, Rosa Ana Sesé i Estela Dengra també van ser terceres.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, van lliurar les medalles a les tres primeres classificades de cada categoria. Mar Chesa va felicitar les gimnastes d’Ondara pels seus excel·lents resultats, “que demostren el gran treball, esforç i dedicació que suposa cada una de les coreografies presentades”. Chesa ha destacat “l’èxit d’organització i de participació en aquesta prova”, així com el magnífic ambient esportiu on van quedar patents valors com l’esforç, el respecte i la camaraderia.

Més fotos:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1436467559706681

 

Publicado en Actualitat, Esports.