RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET 18-19 DE MARÇ DEL 2017

CADET MASCULÍ

C.B CAMPELLO 56 E.E ONDARA 60
L´equip cadet masculí tornà a guanyar, aquesta setmana a Campello, en un partit molt igualat.
Els d´Ondara hagueren pogut escapar-se clarament en el marcador en el segon quart i deixar sentenciat el partit quan desplegaren un gran joc de contraatac, una pressió asfixiant per tota la pista i un bon encert en el tir de tres però després es relaxaren i permeteren que els de Campello tingueren en tot moment l´esperança de guanyar.
Així i tot, els ondarencs tingueren el partit controlat i amb bons avantatges en tot moment.
JUNIOR MASCULÍ

JOVENTUT XABIA  79 – E.E. ONDARA 44

Nova decepció dels juniors que van tornar a perdre contra un equip que en casa el van guanyar i en aquesta ocasió han sortit apallissats amb un resultat prou aclaridor del que va ocórrer a la pista. El partit va començar amb un equip intens i ficat dins del partit, el Xàbia, i un altre, l’Ondara, sense cap intensitat ni ambició que pràcticament va regalar el partit des del primer atac, tònica que va durar tot un partit sense història.
El proper dissabte al Pavelló Municipal es rebrà la visita de l’Altea.

Publicado en Esports.