200 PERSONES PARTICIPARAN AQUEST DIUMENGE EN LA XVI TROBADA DE BOIXETS VILA d’ONDARA

Ondara, 23.03.17. Una de les activitats més consolidades del Mes de la Igualtat, i que Ondara acull des de fa ja 16 anys en el mes de març, són les relacionades amb l’art de fer boixets, que se celebraran en aquesta ocasió aquest diumenge 26 de març. La XVI Exposició de Boixets i la XVI Trobada de Boixets Vila d’Ondara, organitzats per la Regidoria d’Igualtat i de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) s’ubicaran al Prado.

Des de les 10 i fins a les 14 hores es congregaran al Prado persones vingudes de tots els punts de la Comunitat Valenciana; en concret, està confirmada l’assistència d’unes 200 persones, provinents de Gandia, Teulada, El Verger, Carlet, La Font, Polinyà del Xúquer, Sueca, Algemesí, Favara, Cullera, Bellreguard, Navarrès, Oliva, Alacant, Gata, Poble Nou, Sanet i Negrals, Dénia i Ondara. Per a concloure, totes gaudiran d’un dinar de germanor. Aquesta activitat està organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Boixets d’Ondara.

Junt amb les taules i cadires instal·lades per l’Ajuntament al Prado, també s’ubicaran, tant a l’interior com a l’exterior del Prado, fins a 14 parades per a la venda d’artesania i material per a fer boixets.

A més a més, la Trobada de Boixets també comptarà amb l’estand de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que instal·larà en el Prado una taula petitòria per a recaptar fons per a aquesta associació.

Publicado en Actualitat, Cultura.