ONDARA VA CELEBRAR EL TORNEIG LOCAL DE TENNIS TAULA

Van participar els alumnes de l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara

Ondara, 21.03.17. Divendres passat 17 de març, es va celebrar (al gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner) el Torneig local de Tennis Taula d’Ondara, amb la participació dels alumnes de l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara, coordinada per Elena Medvedeva.

El torneig va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i per l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara, i va comptar amb les categories benjamí, aleví, infantil, i sènior. Es tractava d’un torneig obert a tots els públics, que es va celebrar amb motiu de la festivitat de Sant Josep.

En categoria benjamí el primer classificat va ser Dani Serra, i el segon, Toni Vallalta. En aleví, el 1r va ser Àlex Serra, 2n Ivan Server, i 3r Atai Cortés. En infantil el primer classificat va ser Ismail Kramdi, i en categoria sènior, Alexandre Marozzo. Després de les partides, es van lliurar les medalles als guanyadors de cada categoria.

tenis taula ondara (2) tenis taula ondara (3)

Publicado en Actualitat, Esports.