COMUNICAT CEIP SANCHIS GUARNER – MODEL JORNADA CONTÍNUA

«El proper dia 4 d’abril els pares i mares del col·legi públic Sanchis Guarner tenim una cita important !

Hem de decidir el model d’organització horària que volem per als nostres fills i filles els propers tres cursos.

El Consell Escolar proposa el model de Jornada Contínua, és a dir, condensar l’horari lectiu pel matí. Ara som els pares i mares els que decidim.

Les classes serien des de les 9.00 del matí fins les 2.00. Es manté una diferència de 10 minuts entre les entrades i eixides a l’edifici de Les marjals i al Sanchis Guarner.

El menjador escolar i les ajudes assistencials no desapareixen. Podran seguir fent ús d’aquest servei totes les famílies que ho desitgen.

Per la vesprada aquelles famílies que no puguen fer-se càrrec dels xiquets i xiquetes poden deixar-los al Centre. S’oferiran unes activitats extraescolars amb caràcter gratuït.

Es busca un aprofitament major del temps i una millora en la conciliació horària entre els tots els membres de la família.

Insistim: la consulta serà el dia 4 d’abril, però abans podeu portar el vostre vot al Centre i donar-li’l a al director. Podreu fer-ho els dies 29, 30 i 31 de març i els dies 3 i 4 d’abril. Cal portar una fotocòpia compulsada del document acreditatiu, bé siga el DNI, el NIE o el passaport.

Si no podeu vindre a deixar el vostre vot, podeu delegar en una persona major d’edat signant l’autorització corresponent.

El mateix col·legi us facilitarà les paperetes, els sobres i el model d’autorització per a entregar el vot mitjançant una altra persona major d’edat.

L’urna del dia 4 estarà únicament a l’edifici Sanchis Guarner, però els dies d’abans estarà el director a l’edifici de Les Marjals per recollir els vostres vots en diferit entre les 8.45 i les 9.30 h pel matí i de 4 a 4.45 h per la vesprada.

És molt important la vostra participació. És requereix un 55 % de vot afirmatiu de la totalitat del cens de pares i mares! Acudim massivament a donar la nostra opinió !»

COMUNICAT CEIP SANCHIS GUARNER

Publicado en Associacions.