L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA VA PRESENCIAR AHIR EL PARTIT DEL LLEVANT

   275 persones, entre membres de l’escola i familiars, van acudir ahir a València per a assistir a l’encontre entre el Llevant i l’Almeria

partit llevant escola ondara (7)partit llevant escola ondara (4)

Ondara, 20.03.17. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, coordinada per Vicent Moncho, va aprofitar la parada en la lliga de futbol aquest cap de setmana amb motiu de la festivitat de Sant Josep, per a realitzar ahir un viatge a València i presenciar un partit de futbol de la Lliga Adelante, que es va jugar a l’estadi Ciutat de València entre el Llevant i l’Almeria (partit que va guanyar el Llevant 1-0 Almeria).

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va posar a disposició de l’Escola Municipal de Futbol 5 autobusos perquè un total de 275 persones (140 alumnes de l’Escola i 135 familiars) pogueren assistir a presenciar aquest partit.

partit llevant escola ondara (6)

Des de l’Escola Municipal de Futbol s’ha assegurat que l’emoció dels xiquets va compensar tot l’esforç de la matinada i del viatge, ja que ho van passar molt bé, van ser els més “granotes” de l’estadi i van tindre la seua recompensa en finalitzar el partit, quan els jugadors del Llevant van tindre l’amabilitat de fer-se fotos i firmar les samarretes dels alumnes de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara.

partit llevant escola ondara (5)partit llevant escola ondara (2)

Publicado en Actualitat, Esports.