PAMIS VA CREMAR AHIR LA SEUA FALLA 2017 AMB UNA ALTA PRESÈNCIA VEÏNAL

falla pamis 2017 (4)falla pamis 2017 (1)

La falla de Pamis va estar dedicada a la Plaça de Bous d’Ondara i va comptar amb crítica local, en aparèixer un “bou embolat” i un “bou encaixonat”

Ondara, 20.03.17. Tal com marca la tradició, ahir 19 de març, dia de Sant Josep, les flames van convertir en cendres el monument faller plantat a la pedania de Pamis. Van ser moltes les persones, tant de Pamis com de la resta d’Ondara i inclús d’altres pobles de la comarca, que van acudir a presenciar la cremà de la falla de Pamis 2017, que es va produir puntualment a les 21 hores, després d’un castell de focs artificials patrocinat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Mª Carmen Velazquez), que també ha col·laborat en aquesta iniciativa veïnal, aportant la infraestructura, mesures de seguretat i material necessari per a la plantà.

falla pamis 2017 (11)falla pamis 2017 (7)

La cremà va eixir a la perfecció, i va comptar amb la col·laboració de bombers, ambulància, Policia Local i Protecció Civil d’Ondara.

falla pamis 2017 (8)falla pamis 2017 (10)

La falla de Pamis estava feta de fusta, cartó i pintura, de forma completament artesanal i ecològica, i havia estat elaborada pels veïns i veïnes de la pedania de Pamis (realitzada per Miguel Tormo, Manolo Collado, None i Amado, amb la col·laboració veïnal). La creació de la falla s’ha realitzat a les Escoles de Pamis des del passat mes de novembre.

falla pamis 2017 (6)falla pamis 2017 (2)

Enguany, la falla de Pamis estava dedicada a les festes taurines, i representava amb el màxim detall la plaça de bous d’Ondara. A més a més, la falla de Pamis també incloïa la crítica local i representava dins de la plaça de bous les modalitats taurines que ja no se celebren al municipi: el “bou embolat” i el “bou encaixonat”.

falla pamis 2017 (3)falla pamis 2017 (5)

La cremà de la Falla de Pamis va comptar ahir amb la presència de l’Alcalde, Zeus Serrano; la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velazquez, i membres de la corporació municipal. L’Alcalde, Zeus Serrano, ha volgut agrair als veïns i veïnes de Pamis la seua bona disposició i faena per a portar avant un projecte com la falla de Pamis, “aconseguint reunir gent de totes les edats durant un cap de setmana de festa i germanor”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.