PAMIS TINDRÀ LA SEUA FALLA PER A LES FESTES DE SANT JOSEP 2017

falla pamis 2016 (4)

Cremà Falla Pamis 2016

  • Enguany la falla de Pamis estarà dedicada a la Plaça de Bous d’Ondara

  • L’Ajuntament d’Ondara col·labora, un any més, amb la iniciativa dels veïns

Ondara, 17.03.16. A Ondara també es podrà gaudir aquest diumenge 19 de març, dia de Sant Josep, de la festa fallera. I és que en la pedania de Pamis, des de fa ja 17 anys, els veïns planten una falla, feta de forma completament artesanal per ells mateixos. En aquesta ocasió, la falla està realitzada per Miguel Tormo, Manolo Collado, None i Amado, amb la col·laboració de tots els veïns i veïnes de la pedania de Pamis. Fa ja temps que els veïns de Pamis estan treballant en la creació de la seua seua falla, que s’ha estat realitzant a les Escoles de Pamis des del passat mes de novembre.

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Festes i Tradicions que dirigeix Mari Carmen Velázquez, col·labora en aquesta iniciativa, aportant la infraestructura, mesures de seguretat i material necessari per a la plantà, així com patrocinant el castell de focs artificials previ a la cremà. Enguany, la falla de Pamis representarà la plaça de bous d’Ondara i estarà dedicada a les festes taurines del poble. La falla està feta de fusta, cartó i pintura, de forma completament artesanal i ecològica.

Aquesta vesprada es realitzaran les labors de la plantà la falla, i aquest diumenge 19 de març, dia de Sant Josep, faran la cremà a les 21:00 hores. També hi haurà, prèviament a la cremà, un castell de focs artificials, patrocinat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. Per a la cremà es comptarà amb els bombers, ambulància i efectius de seguretat necessaris.

falla pamis 2016 (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.