ELS ALUMNES DEL PFQB EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA VAN REPRESENTAR AHIR “ELS TRES PORQUETS” DINS DEL CICLE “L’HORA DEL CONTE”

 

conta contes pfqb (6)conta contes pfqb (7)

Ondara, 16.03.17. Ahir dimecres 15 de març, el cicle L’hora del Conte, emmarcat en la programació cultural d’Ondara per al mes de març, va comptar amb la participació de l’alumnat del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB) en Ocupació Domèstica que s’imparteix per l’Ajuntament d’Ondara durant aquest curs 2016-2017.

Els alumnes van oferir als xiquets i xiquetes d’Ondara una cuidada representació del conte Els tres porquets, que va comptar amb tot luxe de detalls, incloent-hi un atrezzo artesanal fabricat pels propis alumnes; amb les cases de palla, de fusta i de pedra; el seu vestuari i màscares, etc. A més a més, i amb l’objectiu de treballar el multilingüisme, es va parlar en diferents llengües; valencià, castellà i àrab. La representació va tindre lloc a la sala d’actes de la Casa de Cultura i va comptar amb una alta assistència de públic infantil i dels seus familiars.

conta contes pfqb (2)conta contes pfqb (3)

En aquest conta-contes van participar tots els alumnes del PFQB d’Ondara; alguns com a personatges, i altres en les altres tasques necessàries per a la correcta representació (so, muntatge, etc). Aquesta és una de les activitats complementàries a la seua formació que realitzen al llarg del curs escolar.

conta contes pfqb (1)conta contes pfqb (5)

Publicado en Cultura.