LA POLICIA LOCAL D’ONDARA IMPARTEIX UNA JORNADA SOBRE L’ÚS RESPONSABLE DE MATERIAL PIROTÈCNIC ALS ESCOLARS

L’alumnat de 5è i 6è de Primària del CEIP Sanchis Guarner ha participat hui en una sessió teòrica i pràctica per a previndre accidents en l’ús de material pirotècnic

Ondara, 15.03.17. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Educació i de Seguretat Ciutadana, ha organitzat unes jornades sobre prevenció d’accidents en l’ús de material pirotècnic en menors de 10 a 14 anys.

Enguany han participat els alumnes de 5è i 6è del col·legi Públic Sanchis Guarner d’Ondara. Es tracta d’una jornada pilot, amb l’objectiu que el pròxim curs s’amplie la proposta per a poder impartir-se fins als 16 anys, segons ha informat Toni Galiano, Cap de la Policia Local d’Ondara.

Aquesta jornada (que s’ha impartit hui dimecres a les aules i al pati del CEIP Sanchis Guarner) ha tingut com a objectiu que els menors coneguen les diferents classes de coets i les edats que han de tindre per a poder utilitzar cada tipus, en unes dates pròximes a les festes falleres i la Pasqua, en les que és habitual la utilització de material pirotècnic per part dels menors.

jornada material pirotecnic cole

La jornada s’ha estructurat en dues fases; una teòrica impartida per Toni Galiano, Cap de la Policia Local d’Ondara, i una altra pràctica on els alumnes han pogut tirar coets, sota la supervisió de Vicente Pascual, cap de l’Agrupació de Protecció Civil d’Ondara. En les sessions s’han abordat els principals perills que presenten els coets, i les mesures de seguretat que han de complir quan manipulen aquest tipus de material. El material per a realitzar la sessió ha sigut aportat per la pirotècnia Hermanos Caballer Pirotécnicos S.L”.

jornada material pirotecnic cole (2)

A través de la informació i la formació sobre el correcte ús d’aquest material, es pretén conscienciar la població sobre fer un ús responsable per a minimitzar els possibles riscs d’accidents.

RECOMANACIONS ÚS MATERIAL PIROTÈCNIC:

  recomanacions

Publicado en Actualitat, Ajuntament.