CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA- JORNADA 11 MARÇ 2017

ALEVÍ MASCULÍ

CB JOVENTUT XÀBIA 32 – 58 E.E. ONDARA

El passat divendres els alevins aconseguiren la victorià front al Xàbia, un equip de nova creació en esta segona fase de la lliga. El partit va estar igualat fins al descans on el visitants anaven guanyant 20 a 27, però a partit d’ací la diferència va anar a més gràcies al bon treball defensiu i en atac on tots els jugadors eren partícips en l’atac abans d’encistellar. En el pròxim partit ens ondarencs s’enfrontaran al 3er classificat, que el passat cap de setmana va perdre contra el Calp (co-lider en la classificació).

ALEVÍ FEMENÍ

E.E. ONDARA 56- ADESAVI SANT VICENT 36

Victòria de les alevines femenines davant un rival similar. El partit va començar amb un clar avantatge de les ondarenques que amb una pressió a tot el camp van fent un parcial de 19-2. Encara que el rival va reaccionar en el segon quart, les alevines ondarenques van saber subministrar la força suficient per ficar-se al 4º quart amb un avantatge de 30 punts. En l’últim quart, davant d’aquest marcador, van donar eixida a les jugadores més noves per tal de anant fent-se més fortes si cap. Al cap i a la fi, gran alegria de les alevines davant d’un grup molt difícil.

INFANTIL MASCULÍ

E.E. ONDARA 44-68 PICANYA BASQUET 03 FUTURPISO

Aquest va ser un altre gran partit de l’equip infantil que, a pesar de no aconseguir la victòria, va realitzar un excel·lent partit contra el líder invicte. Fins a estes dates, els ondarencs són l’únic equip que ha perdut de menys de 30 punts de diferència. El partit va estar disputat des del primer minut fins a l’últim, i es notà exageradament en la intensitat en defensa dels ondarencs, pressionant al base rival i tancant els rebots als jugadors interiors. Els d’Ondara eren conscients que el partit en Picanya es va perdre per eixes errades i no volgueren repetir el mateix encontre que en l’anada. La falta d’encert, en moltes ocasions clares, cara a l’anella, produí eixa diferència en el marcador, però a pesar de la derrota, l’equip infantil se’n va anar amb un bon sabor de boca per haver competit un partit tan difícil com aquest.

CADET MASCULÍ

EE ONDARA 63 UPB GANDIA B 44

Els jugadors ondarencs realitzaren una fluixa primera meitat amb poc encert en el tir i, sobretot, poca intensitat sota l´anella on permeteren que els pivots de la Safor anotaren amb relativa facilitat. Al descans s´arribà amb un tanteig igualat de 24-21 per als de la Marina.

En la segona part, els d´Ondara canviaren totalment la seua mentalitat. Lluitaren per cada baló, furtaren molts balons en defensa i atacaren l´anella rival en molta intensitat. Tot açò permeté arribar al final amb un avantatge de 19 punts.

CADET FEMENÍ

CB IFACH CALPE BLANCO 46 – 32 E.E. ONDARA

El dissabte l’equip femení visità el pavelló de Calp. El partit es presentava molt complicat per a les ondarenques ja que s’enfrontaven a les primeres en la classificació. No obstant, eixiren a jugar motivades, amb una bona circulació de baló i amb un bon nivell defensiu que va fer que el marcador estigués igualat en els primers trams de partit. Malauradament, a pesar de la bona circulació no estigueren encertades de cara a l’anella el que va suposar que l’equip local s’allunyés en el marcador. El resultat final fou de 46-32 per a les de Calp, però les sensacions i els ànims van ser molt positius per a seguir treballant.

JÚNIOR MASCULÍ

NOU BASQUET ALCOI 93 – E.E. ONDARA 34

Dur correctiu va rebre el júnior, front a un equip físicament molt superior i amb una agressivitat defensiva permesa pels arbitres, que van aconseguir traure del partit als jugadors ondarencs. El partit va començar amb domini ondarenc, jugant molt bé i dominant els taulers, al final del primer quart perdien de 3 punts, però a continuació es va acabar el partit, va pujar l’agressivitat defensiva dels locals, amb multitud de contactes, i sense resposta dels visitants, van anar augmentant l’avantatge. Partit per a oblidar i pensar ja en el Xàbia el proper dissabte.

Publicado en Esports.