LA PASSIÓ ES TORNARÀ A REPRESENTAR A ONDARA

L’acte, emmarcat en la programació de la Setmana Santa d’Ondara 2017, tindrà lloc el dissabte 8 d’abril

Ondara, 15.03.17. Ondara tornarà a acollir la representació de La Passió, 6 anys després de la seua última celebració (que va ser en 2010). En aquesta ocasió, La Passió es representarà el dissabte 8 d’abril (el dia anterior al Diumenge de Rams) a les 22:30 hores en diverses localitzacions del nucli urbà. Es tracta d’un acte soci cultural de gran tradició i arrelament en la població, la celebració del qual s’havia reclamat per les confraries, participants i resta d’implicats en la seua organització, i que es reprèn enguany amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament.

L’Ajuntament d’Ondara, representat per l’Alcalde, Zeus Serrano, ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Parròquia de Santa Anna, la Junta Central de Confraries, i el col·lectiu de Júniors M.D, perquè enguany es reprenga novament aquesta emblemàtica representació teatral a l’aire lliure en què s’escenifica de la Passió i Mort de Jesucrist pels carrers i places del nucli urbà d’Ondara, amb la participació i col·laboració de desenes de persones, que van recreant les diferents escenes amb el màxim detall. Es representaran un total de cinc escenes, prenent com a emplaçaments el Prado (on té lloc la primera escena), la Placeta de les Escoles, la Plaça Major, i la Plaça de Bous. Entre els participants es troben integrants de les diferents Confraries d’Ondara, així com persones voluntàries del poble. La celebració de la Passió també comptarà amb la col·laboració del grup de ball de l’Escola de Gimnàstica d’Ondara. Es farà íntegrament en valencià.

ondara la passio

En la signatura del conveni van estar presents l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; el rector d’Ondara, Antonio Cavero; el president de la Junta Central de Confraries, Paco Fornés; el representant dels Júniors M.D, Pedro Gil, i de l’organització, Rubén Almiñana. L’objectiu és treballar conjuntament en la formació d’un col·lectiu plural per a impulsar i mantindre La Passió a Ondara, i no perdre aquesta tradició, que es considera com un reclam cultural i turístic d’Ondara, sent un esdeveniment amb gran acollida tant a Ondara com a la resta de la comarca. L’organització de l’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions, dirigida per Mª Carmen Velazquez.

SETMANA SANTA cartell passió

Publicado en Actualitat, Ajuntament.