COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – CAMPANYA DGT CINTURÓ DE SEGURETAT I SISTEMES DE RETENCIÓ INFANTIL- SRI (DEL 13 AL 19 DE MARÇ)

Sin título 5

Dins la programació de campanyes periòdiques de Vigilància i Control que promou la Direcció General de Trànsit, en el mes de març està programada la Campanya de control i vigilància de CINTURÓ DE SEGURETAT I SISTEMES DE RETENCIÓ INFANTIL – SRI.

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, en compliment del comprimís d’adhesió que es va adquirir en el seu moment per part de la Policia Local d’Ondara amb la DGT, al llarg de la pròxima setmana (del 13 al 19 de març), es realitzaran controls de vehicles, en diversos indrets de la població.

L’ús de sistemes de retenció homologats, cinturó de seguretat i sri, s’ha vingut demostrant com el sistema de seguretat viària mes senzill, rentable i eficaç, en tot tipus vies i trajectes. Un dels objectius de l’Estratègia de Seguretat Viària 2011-2020 és «aconseguir que cap xiquet@ perda la vida per no anar correctament assentat en una cadira adequada per al seu pes i talla». Els vehicles que porten menors componen una bona part del conjunt del trànsit que circula per les nostres vies i, degut a les seues característiques, resulta de gran importància que ho facen amb les màximes garanties de seguretat.

L’objectiu de l’Ajuntament d’Ondara i de la Policia Local d’Ondara amb aquestes campanyes és augmentar la conscienciació dels usuaris d’aquests vehicles, amb la única finalitat de millorar la seguretat vial de totes les veïnes i veïns del poble, dins del nucli urbà.

Sin título

Publicado en Actualitat, Ajuntament.