ONDARA VA DEDICAR AHIR L’HORA DEL CONTE A PROMOURE EL CONCEPTE DE LA IGUALTAT ENTRE ELS XIQUETS I XIQUETES

IMG-20170308-WA0010

Ondara, 09.03.17. El cicle de L’Hora del Conte a la Biblioteca Municipal d’Ondara (les sessions del qual se celebren els dimecres englobades en la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara), va dedicar la seua sessió d’ahir dimecres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a treballar el concepte de la igualtat entre el públic infantil.

La sessió va anar a càrrec d’Amparo Martí i Valeria Mengual, que van contar als xiquets i xiquetes assistents a la Biblioteca la història titulada “Rosa Caramel”, amb què, a través de la metàfora d’un conte sobre elefants a qui es vol convertir de color rosa, es van explicar de forma senzilla als xiquets i xiquetes d’Ondara conceptes relatius a l’educació no sexista i als rols igualitaris entre dones i hòmens. La sessió va ser del grat tant dels xiquets i xiquetes com dels familiars que els acompanyaven.

Publicado en Actualitat, Cultura.