EL CONGRÉS SOLIDARI “EL PODER DEL CORAZÓN” CELEBRAT A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA VA ACOLLIR A MÉS DE 300 PERSONES EN LA SEUA I EDICIÓ

Autismo Dharma

Diumenge passat 5 de març, l’Auditori Municipal d’Ondara es va vestir de gala per a acollir el I Congrés Solidari “El Poder del Corazón” amb un gran èxit de participació i assistència.

Organitzat per Essenia i la Fundació Dharma, a qui es destinarà el 50% dels beneficis junt amb l’Associació d’Autisme de Xàbia a qui aniran destinat l’altre 50%, i patrocinat per l’Acadèmia de Tenis Ferrer, el Centre Comercial Portal de la Marina, Pimon, Centre de Jardineria Monverd i la inestimable col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

En aquesta 1a edició van congregar a més de 300 persones que van compartir, van jugar, van aprendre i van riure durant tota la jornada gràcies als meravellosos ponents, Eric Rolf, Alonso Pulido, Juan Cayuela, Maria Grimalt i Vicente Guillem, de talla nacional i internacional, els que desinteressadament, i de forma totalment altruista, no van dubtar ni un segon a aportar el seu granet d’arena a aquesta iniciativa, proporcionant als assistents ferramentes útils per al seu propi viure.

GRACIAS congreso

https://www.facebook.com/congresoelpoderdelcorazon

Publicado en Associacions.