RESULTATS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL CAP DE SETMANA 3-4-5 DE MARÇ 2017

Aquest ha sigut un cap de setmana complet.
QUERUBINS:
Els querubins es van desplaçar a Benissa on van tornar a jugar un gran partit davant l’equip local i van gaudir ells i els pares.
PREBENJAMINS:
Si seguim de forma cronòlogica, el prebenjamí més menut, el B, es va desplaçar a Calp (la primera vegada que ho feien amb autobus) conjuntament amb el prebenjamí A1 on no van poder superar l’equip local C, tot i que van tindre possibilitats fins l’últim moment. Per la seua banda, el prebenjamí A2 es va desplaçar a Dénia per jugar contra un equip  molt potent que no va donar opció els d’Ondara.
BENJAMINS:
Ja a la lliga federativa, el benjamí C va superar al Benissa al poliesportiu Vicent Zaragoza per la mínima, el benjamí B es va desplaçar  divendres a Teulada, aconseguint una victòria senzilla i es col.loca al capdavant de la classificació. El benjamí A va aconseguir un molt treballat empat davant el Callosa al poliesportiu Vicent Zaragoza.
ALEVINS:
L’equip aleví va disputar un partit complicat amb un Benissa que no va poder superar l’equip ondarenc.
INFANTIL
Ja a futbol 11, l’equip infantil B no va perdre amb l’Independiente Alicante per la mínima i en el seu desplaçament a Altea, l’equip infantil i el cadet van perdre els seus respectius partits.
JUVENIL:
El juvenil va descansar aquesta setmana.
1 2
DSC_1430 DSC_1440
Publicado en Esports.