CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA- JORNADA 4 MARÇ 2017

CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA- JORNADA 4 MARÇ 2017

ALEVÍ MASCULÍ

C.B. PEGO 06 40-63 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Dissabte es va jugar a Pego el segon partit davant l’equip local. A Ondara ja aconseguiren la victòria amb certa diferència en el marcador i tornaren a complir en el camp rival. El partit començà igualat perquè els ondarencs tingueren algunes errades en defensa que provocaren cistelles fàcils per als locals. Però a poc a poc la intensitat i concentració dels ondarencs va permetre una diferència de 20 punts en el marcador amb bones defenses i encerts de cara a l’anella. Molt contents en esta segona fase ja que sols han perdut un partit i els xiquets estan entrenant molt bé i aprenent moltíssim bàsquet.

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 63 – 60 B. C. BELLREGUARD

Gran partit de l’equip infantil que aconseguí una victòria ajustada a pesar d’anar guanyant al descans de 22 punts. Els de Lluís van treballar la defensa en la primera part del partit i dificultaren les anotacions del rival el qual, durant el 3er quart, l’entrenador rival tragué als millors de la plantilla per a intentar reduir la gran diferència que existia en el marcador. Així i tot, els ondarencs no baixaren els braços i mantingueren la diferència en el resultat. La segona part va estar més complicada degut a alguns incidents amb els pares dels visitants, els qual mostraren una molt mala educació cara als nostres jugadors, que provocà cert nerviosisme i tensió en els locals, preocupats més pels crits de la grada que de jugar a bàsquet. Finalment, per sort per als locals, el partit no durà més temps i el resultat va estar favorable per als ondarencs.

JUNIOR

E.E. ONDARA 53 – SALESIANOS ALACANT 64

El junior segueix en la seua progressió en joc, encara que els resultats no l’acompanyen tant. El dissabte van rebre al segon classificat i, probablement, futur campió. En un bon partit li van plantar cara aconseguint guanyar 2 dels 4 quarts, el que diu ben a les clares que aquest equip donarà moltes alegries en un futur no molt llunyà.

El proper diumenge viatge a Alcoi per a jugar davant un altre potent contrincant.

INFANTIL FEMENÍ

ALFAÇ 70-51 E.E. ONDARA

Es presentava un partit intens i important ja que estava en joc la 3ª plaça del grup.

Però les nostres eixiren amb els braços avall, sense fer pressió defensiva, sense posar intenció a l’atac, sense transicions defensives ni ofensives… en resum: una primera part per oblidar i 24 punts baix al descans!

Tot canvià en la segona part i les nostres foren les de sempre, apretant en tot moment al rival, però no retallant massa les distàncies, encara que millorant molt la cara al partit!

A la fi, el resultat fou favorable a les de casa per 70-51.

CADET MASCULÍ

EE ONDARA 52 TAVERNES DE LA VALLDIGNA 63

El cadet masculí va caure derrotat degut a la gran quantitat de cistelles senzilles que desaprofitaren i a la qualitat de l´equip de la Valldigna.

Els ondarencs començaren molt erràtics en les entrades a cistella i els visitants es posaren amb un 0-12 en el marcador. A partir d´eixe moment els nostres jugadors intentaren remuntar però la qualitat i l´encert del Tavernes no ho va permetre.

Amb aquesta derrota els Ondarencs perden el lideratge que ostentaven en mans de l´equip de la Valldigna.

ALEVÍ FEMENÍ

GANDIA 71- ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 48

Dissabte de matí van viajar a Gandia per enfrontar-se amb les líders del grup amb només 7 jugadores. Davant del contratemps del nombre de jugadores les nostres van eixir a donar-ho tot en el partit. Els dos primers quarts van ser molt igualats, posant-se per davant les d’Ondara. Ja en la segona meitat el partit es va decantar de la part de Gandia al patir les nostres jugadores la falta de banqueta. Bones sensacions i a continuar treballant sense perdre la il·lusió.

BENJAMÍ

CALP B 16- ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 46

Dijous de vesprada van viatjar a Calp per enfrontar-se a l’equip benjamí B de Calp, on els nostres jugadors van poder jugar a gust. Des del començament de l’encontre els d’Ondara van jugar a una pressió per tot el camp ofegant al contrari amb la finalitat de no deixar-lo anotar. De fet,no va ser fins el tercer quart on l’equip de Calp va fer la seva primera cistella. Va ser en els últims quarts quan els ondarencs fer moviments de banqueta perquè tots pogueren jugar. 

Publicado en Esports.