PROTECCIÓ CIVIL D’ONDARA PARTICIPA A LA TROBADA DE VOLUNTARIAT DE PROTECCIÓ CIVIL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

proteccio civil ondara- gva (2)

Ondara, 07.03.17. L’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Ondara va assistir dissabte passat 4 de març a la Trobada de Voluntariat de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana, que es va celebrar al Palau de la Generalitat Valenciana, amb motiu del Dia Europeu de Protecció Civil.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, va presidir la recepció a voluntaris de Protecció Civil al Palau de la Generalitat, en la que també va estar present el director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel.

Durant aquest acte de commemoració i homenatge, el President de la Generalitat va agrair el «gran treball» realitzat pel col·lectiu de Protecció Civil i per totes les forces de seguretat per a fer front als incendis i els recents temporals marítims, de neu i de pluja que han afectat el territori valencià. «Les associacions de Protecció Civil són absolutament exemplars, ja que treballen de forma efectiva per a millorar la vida de les seues ciutats i els seus pobles i contribueixen que la societat valenciana siga cada vegada més cívica i a estendre els valors de l’ajuda i la solidaritat», va declarar José María Ángel.

Durant l’acte, es va traslladar els assistents una declaració institucional de la Generalitat per a impulsar el voluntariat de Protecció Civil a la Comunitat Valenciana, en la que s’ha reflectit «la labor i l’esforç del personal dels serveis que han participat i participen en la gestió de les emergències». La declaració institucional arreplega l’aposta del Govern valencià per a continuar millorant les línies de subvenció a través del finançament de les despeses dels ajuntaments que disposen d’agrupacions locals de voluntaris de Protecció Civil i el compromís d’aprovar «de forma immediata» el nou reglament de serveis de voluntariat de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.