DEMÀ DIMECRES 8 DE MARÇ A LES 12 HORES, CONCENTRACIÓ A LES PORTES DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Ondara, 07.03.17. La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha convocat per a demà dimecres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, una concentració a les portes de l’Ajuntament d’Ondara.

Des de la Regidoria d’Igualtat s’anima a tota la ciutadania d’Ondara a mostrar públicament el seu rebuig enfront de la violència cap a les dones i a reivindicar que es reconega la seua igualtat en tots els àmbits de la vida quotidiana. La corporació municipal d’Ondara també se suma a aquesta mobilització, concedint a tot el personal un permís de 30 minuts per a secundar-la.

La concentració tindrà lloc demà dimecres 8 de març a les 12 hores a les portes de l’Ajuntament d’Ondara. Des de la Regidoria d’Igualtat d’Ondara s’anima a tota la ciutadania a participar en aquesta concentració, o en el cas de no poder assistir, que es concentren en el seu lloc de treball per aquesta causa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.