NOVA ZONA DE CÀRREGA I DESCÀRREGA ENFRONT DEL CENTRE COMERCIAL DEL PRADO

Ondara, 06.03.17. L’Ajuntament d’Ondara ha dotat a l’àrea comercial del Prado d’una nova zona de càrrega i descàrrega, que havia sigut sol·licitada tant per veïns i comerciants com per la pròpia Policia Local d’Ondara, segons han informat el portaveu de l’Equip de Govern, José Ramiro, i els Regidors de les àrees d’Urbanisme, Francesc Giner, i de Via Pública, Pere Picornell.

La nova zona de càrrega i descàrrega està ubicada al carrer Doctor Barraquer, en la zona frontal del centre comercial El Prado, al costat d’una zona d’aparcament reservada per a persones amb mobilitat reduïda.

Amb aquesta zona s’oferirà la possibilitat d’utilitzar aquesta àrea reservada per a carregar i descarregar, donant un servei als establiments comercials i de restauració de l’entorn.

carrega prado (1)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.