L’EQUIP BENJAMÍ DE L’ESCOLA DE PILOTA D’ONDARA, CAMPIÓ AUTONÒMIC DE GALOTXA

L’equip Infantil d’Ondara, quart classificat a les finals autonòmiques celebrades a Montserrat (València)

Ondara, 27.02.17. L’equip Benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara (els mestres de pilota de la qual són Mateu Fornés i Félix Peñarrubia) es va proclamar el dissabte campió autonòmic de la seua categoria a les finals autonòmiques dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana modalitat Galotxa, celebrades a Montserrat (València).

benjami ondara campiopodium benjami

L’equip benjamí, integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre, va aconseguir guanyar en primer lloc la semifinal contra l’equip de Meliana A (València) per 5-30, i es va classificar per a jugar la final contra l’equip Vinalesa A (València). Un gran rival que se’l va posar molt difícil als jugadors ondarencs, de fet, van arribar a anar perdent 5-25. Però l’equip benjamí d’Ondara no es va conformar, va lluitar fins al final i va protagonitzar una gran remuntada per a acabar alçant-se amb l’or autonòmic, en una partida impressionant que no es va decidir fins a l’últim punt, guanyant els més menuts de l’Escola d’Ondara per 25-30.

partida benjamins (3)partida benjamins (4)partida benjamins (2)partida benjamins (5)partida benjamins (1)

Per la seua banda, l’equip Infantil d’Ondara, campió provincial i integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro, va aconseguir un meritori quart lloc a les finals autonòmiques, després de perdre en semifinals contra Pobla Vallbona (València).

infantil ondara 4tpodium infantilpartida infantils

Les finals autonòmiques dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana modalitat Galotxa es van disputar dissabte passat 25 de febrer al carrer municipal de Pilota Valenciana de Montserrat (València). La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara va posar a disposició de l’Escola Municipal de Pilota un autobús que va traslladar els jugadors, familiars i membres de l’Escola fins a Montserrat per a participar a les finals. La Regidoria d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a ambdós equips de l’Escola de pilota d’Ondara pel seu gran paper a les finals autonòmiques, i ha destacat el bon fer dels seus mestres de pilota, Mateu Fornés i Félix Peñarrubia.

Pòdium Autonòmic dels XXXV JECV de galotxa

Categoria benjamí:

1er – Ondara

2on– Vinalesa A

3er – Meliana A

4t– Vila-real

Categoria aleví:

1er– Moixent

2on– Beniarbeig-El Verger A

3er– Massamagrell

4t – Vila-real

Categoria infantil:

1er – Montserrat

2on – Pobla Vallbona

3er – Xilxes

4t – Ondara

Categoria cadet:

1er – Godelleta

2on – Vinalesa

3er– Orba

4t – Onda

Categoria juvenil:

1er– Beniparrell

2on – Benidorm

3er – Montserrat

4t – Vinalesa

El vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de galotxa, Fede Oliva, l’Alcalde de Montserrat, José María Mas, els jugadors Marc de Montserrat i Marcial, i el regidor d’Esports de Moixent, Vicente Dubal, van lliurar les medalles als millors equips d’aquesta temporada.

podium tots benjamins i infantils

Publicado en Actualitat, Esports.