L’AJUNTAMENT REALITZA ACTUACIONS DE MANTENIMENT EN ELS PINS

   obres els pins (1)

Es tancarà el recinte dels pins per a evitar actes de vandalisme, es netejaran les pintades i es realitzaran millores a la pèrgola

Ondara, 28.02.17. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Urbanisme i Via Pública, està realitzant diverses actuacions de millora en l’àrea dels Pins i l’entorn de l’Aulari de Música, emmarcades en el Pla de Manteniment d’Edificis Municipals de l’Ajuntament d’Ondara.

Dins dels treballs de manteniment de tot l’àrea, es realitzarà la poda dels pins i el tancament amb una tanca perimetral de la zona de l’arbratge, mitjançant una reixa de ferro del mateix model que el de la part inferior de la parcel·la. L’objectiu és evitar els actes de vandalisme que ha patit en reiterades ocasions aquest àrea de titularitat municipal, incloent-hi les pintades en l’edifici de l’aulari de música. De fet, una altra de les intervencions que s’inclouen en la millora de l’entorn és la neteja dels grafitis de l’aulari i l’arreglament exterior de l’immoble. Les actuacions de millora de l’àrea dels Pins estan incloent el manteniment de la pèrgola de fusta de la part davantera de l’Aulari.

obres els pins (5)obres els pins (3)

El portaveu de l’Equip de Govern, José Ramiro; el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner; i el Regidor de Via Pública, Pere Picornell, han visitat els treballs per a comprovar in situ la marxa de les obres, i han explicat que quan finalitzen els treballs, s’establirà un horari d’obertura de la zona arborada dels Pins.

obres els pins (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.