L’AJUNTAMENT REALITZA MILLORES A LES ESCOLES DE PAMIS

escola pamis (2)

S’està procedint a la rehabilitació i pintura exterior de l’edifici, així com la neteja de la teulada

Ondara, 24.02.17. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Urbanisme i Via Pública, ha impulsat la realització d’una sèrie d’intervencions a les Escoles de Pamis. Les millores estan emmarcades dins del Pla de Manteniment d’Edificis Municipals de l’Ajuntament d’Ondara, i s’estan executant per la Brigada Municipal. El portaveu de l’Equip de Govern, José Ramiro; el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner; i el Regidor de Via Pública, Pere Picornell, han visitat els treballs per a comprovar in situ la marxa de les obres.

Les millores que s’estan realitzant a les Escoles de Pamis consisteixen en la rehabilitació integral de l’exterior de l’edifici, incloent-hi la pintura de tot l’immoble i de la seua tanca perimetral, així com l’arreglament i neteja de la teulada.

A més a més, està prevista pròximament la instal·lació d’un parc infantil al pati de les Escoles; per a això, es realitzarà una rehabilitació d’aquest pati i posteriorment es col·locarà una zona de jocs infantils per al gaudi dels xiquets i xiquetes de Pamis.

escola pamis (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.