L’ALUMNAT DE l’IES XEBIC EXPLORA LA BIBLIOTECA D’ONDARA

IMG-20170222-WA0005

Ondara, 23.02.17. Els alumnes de 1r d’ESO de l’IES Xebic d’Ondara han participant aquesta setmana en l’activitat d’animació lectora “Explorem la Biblioteca”, a la Biblioteca Municipal d’Ondara. En aquesta activitat, la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, explica als estudiants el funcionament de la Biblioteca, el tipus de documents i classificació que es realitza, i al final, realitzen una pràctica en què els alumnes han d’explorar la biblioteca i trobar els documents sol·licitats. Per a culminar l’experiència, realitzen una lectura col·lectiva on ells són els protagonistes.

150 alumnes de primer d’ESO de l’IES Xebic han participat en aquesta proposta educativa, que s’ha realitzat el dimarts, el dimecres i el dijous a la Biblioteca Municipal d’Ondara, organitzada pel professorat de 1r d’ESO de l’IES Xebic i la Biblioteca Municipal d’Ondara (Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara).

Publicado en Actualitat, Cultura.