VISITA DE l’ALUMNAT DE l’IES DE PEDREGUER A ONDARA

La visita ha estat organitzada pels professors del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de Dependència de l’IES de Pedreguer i la direcció de la Residència d’Ondara amb la col·laboració de l’ADL local

Ondara, 22.02.17. L’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de Dependència que s’imparteix a l’IES de Pedreguer ha visitat aquest matí Ondara. A la Casa de Cultura han participat en una sessió explicativa sobre la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, i sobre els serveis que presta la Residència a les persones majors. L’activitat s’ha completat amb una sessió formativa impartida per l’ADL d’Ondara sobre l’eixida professional, el mercat laboral, la importància de la formació i els serveis que es presten des de l’ADL.

ies pedreguer visita adl-residencia (1)

La visita ha estat organitzada pels professors del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de Dependència de l’IES de Pedreguer junt amb la direcció de la Residència d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara a través de l’ADL-Afic local.

Publicado en Actualitat, AFIC.