PEDRO MARTÍNEZ, AÏDA PÉREZ, MARÍA FUENTES I JUAN PEDRO GÁLVEZ GUANYEN LES CURSES DE LA 8a EDICIÓ DEL GEGANT DE PEDRA

La novetat d’aquesta edició ha sigut l’existència de tres curses; dos de carrera (14,5 i 19 quilòmetres) i una de caminants

Ondara, 20.02.17. La 8a Edició del Gegant de Pedra va ser tot un èxit de participació però, sobretot, un dia on es va conjugar esport i naturalesa. En la prova de 19 kms en categoria masculina, la victòria va ser per a Pedro Martínez, de l’Esports Colau Trail, una victòria treballada ja que el segon classificat, Kiko Ríos també de l’Esports Colau Trail, va arribar 7 segons després. En tercer lloc va quedar Ignaci Cardona, del Club Atletisme Llebeig de Xàbia. En categoria femenina, la victòria va ser per a Aïda Pérez del C.A. Dianium, seguida per la seua companya de club Elisa García i per Anto Valero del G. Espeleològic de Gata. 

Enguany es va incloure una novetat en el Gegant de Pedra, i va ser la presència d’una cursa de 14 kms també per a corredors i corredores. El pòdium va ser el següent. En categoria masculina, la victòria va ser per a Juan Pedro Gálvez, de l’Esports Colau Trail, seguit per Hèctor Vengut, del C.A. Benissa, i per Alberto Samper, del Club Enganxa’t a Córrer. Per la seua banda, en categoria femenina la victòria va ser per a la independent María Fuentes, seguida per Anna Berglind, del C.A. Dianium, i Ana Alberola, independent.

podiums gegant (10)

Quant als podis dels corredors locals, en categoria masculina van ser per a 1r Ferran Server, 2n José A. Morera i 3r Sergio Torres; i en categoria femenina, 1a Carol Hernàndez, 2a Nerea Frasés i 3a Pilar Zapata.

A més a més, també van participar una gran quantitat de caminants que van cobrir una distància de 14 km, una prova que no era competitiva i que tenia l’atractiu de gaudir de la naturalesa i de la Serra de Segària, com també de les fantàstiques vistes que els acompanyaven en cada moment.

La 8a Edició del Gegant de Pedra és una prova que ha anat consolidant-se cada any dins de la modalitat de curses de muntanya. Una cursa organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger, així com la col·laboració d’entitats locals i persones particulars que s’involucren al màxim en cada esdeveniment esportiu al poble d’Ondara.

El lliurament de trofeus es va produir en l’àrea de l’Alberg Municipal, on l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; i el Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, van ser els encarregats de lliurar els premis, junt amb representants del Club d’Atletisme d’Ondara. La responsable d’Esports, Mar Chesa, ha indicat que el Gegant de Pedra “es consolida com una excepcional carrera de muntanya, que ha comptat amb una altíssima participació”. La Regidora d’Esports ha agraït als participants la seua assistència, i als col·laboradors la seua contribució a la prova. També ha donat l’enhorabona al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua magnífica organització.

podiums gegant (1)podiums gegant (2)podiums gegant (3)podiums gegant (4)podiums gegant (5)podiums gegant (6)podiums gegant (7)podiums gegant (9)

Publicado en Actualitat, Esports.