CINC JUGADORS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA PARTICIPEN EN LES JORNADES DE DETECCIÓ CADET

baquet cadet masculi en tecnificacio (2)

Ondara, 20.02.17. Cinc jugadors de categoria cadet masculí de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara van participar ahir diumenge 21 de febrer en les Jornades de Detecció Cadet (2002) en categoria masculina, celebrades al Pavelló l’Illa de Benidorm.

Els jugadors participants d’Ondara van ser Rubén Salvado, Pau Castellano, Vicente Garcia, Pere Ivars i Adrián Angita.

Aquesta activitat forma part del Programa de Tecnificació 2017/2018. Es tracta d’una de les primeres accions amb vista a configurar els grups de treball en Infantil i Cadet de cara a la pròxima temporada. En aquestes jornades, els tècnics de la FBCV han pogut reunir als jóvens talents de les generacions de 2002, jugadors a qui es farà un seguiment en aquesta segona part de la temporada, per a més avant convocar a un reduït grup per a participar en el tradicional Torneig d’estiu que la Comunitat Valenciana celebra en col·laboració amb les comunitats autònomes d’Aragó i Catalunya.

Publicado en Actualitat, Esports.