EL CICLE DE XERRADES «REPTES SALUDABLES» SE CELEBRA FINS AL 20 DE FEBRER A LA CASA DE CULTURA

IMG-20170215-WA0001 IMG-20170215-WA0002

Ahir va tindre lloc la ponència «Una bona dieta» amb la nutricionista Mª José Mulet

Ondara, 15.02.17. El Cicle de Xerrades «Reptes Saludables» organitzat per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Zeus Serrano, està tenint molt bona resposta per part del públic, i són moltes les persones que estan acudint a aquestes interessants ponències, que corren a a càrrec de professionals d’Ondara. Ahir va tindre lloc la xerrada amb la Nutricionista Mª José Mulet, «Una bona dieta», a la sala polivalent de la Casa de Cultura.

La pròxima ponència serà el proper dilluns 20 de febrer, a càrrec de la psicòloga Anna Mas, «Com afrontar els nous reptes».

Recordar que el cicle de Xerrades “Reptes Saludables”, compta amb quatre ponències, que es desenvolupen totes elles a les 19:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

El dijous 2 de febrer, amb Pedro Espinosa, Llicenciat en CC de l’Esport, «Preparació física». El dilluns 13 de febrer, a càrrec de la Farmacèutica Sara Mud, «Deixar de fumar». El dimarts 14 de febrer amb la Nutricionista Mª José Mulet, «Una bona dieta». El dilluns 20 de febrer, a càrrec de la psicòloga Anna Mas, «Com afrontar els nous reptes».

Publicado en Actualitat, Ajuntament.