XERRADA SOBRE PÈRDUES DE MEMÒRIA A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

perdues memoria (1)

A més, durant aquest mes de febrer s’està impartint el cicle de xarrades “Reptes saludables”

Ondara, 07.02.17. La Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Zeus Serrano, va organitzar divendres passat a la Casa de Cultura d’Ondara una xerrada sobre “Pèrdues de memòria”, que va estar impartida per l’equip de Neurologia de Marina Salut. L’activitat va comptar amb la participació d’unes quaranta persones. Zeus Serrano ha valorat positivament la gran participació de les persones assistents a la xarrada, afirmant que “aquest tipus de propostes són les que ajuden a conèixer les malalties, previndre-les i millorar el tractament”. Des de la Regidoria del Major s’ha volgut agrair la participació de les metgesses que van impartir la xerrada, i, en especial, agrair la dedicació de Tere Miralles en organitzar aquest tipus d’actes.

perdues memoria (5)

L’equip de Neurologia de Marina Salut va explicar als assistents que qualsevol pèrdua de memòria no suposa un principi de patir la malaltia d’Alzheimer; i que hi ha pèrdues de memòria que són normals amb l’edat, o que tenen relació amb factors emocionals. Es va recalcar la importància de controlar la dieta, fer exercici i no fumar, així com la importància de participar d’activitats d’estimulació cognitiva, com les que s’organitzaren a Ondara a través de la Regidoria del Major.

perdues memoria (3)

Respecte d’això, també es va convidar els assistents a participar de les xerrades organitzades per la Regidoria de Sanitat d’Ondara per a aquest mes de febrer, sota el nom “Reptes saludables”, que s’impartiran totes elles a les 19:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. El passat 2 de febrer, Pedro Espinosa, Llicenciat en CC de l’Esport, va oferir la xarrada «Preparació física».

xerrada pedro espinosa

El proper dilluns 13 de febrer, la farmacèutica Sara Mud abordarà «Deixar de fumar». El dimarts 14 de febrer, la nutricionista Mª José Mulet, impartirà la xerrada «Una bona dieta». I el dilluns 20 de febrer, la psicòloga Anna Mas, explicarà «Com afrontar els nous reptes».

Publicado en Actualitat, Ajuntament.